Historie

Drukkerij ALBA is in 1986 opgericht door Wim Klop en was toen nog gevestigd aan de Helper Oostsingel te Groningen.
Drukkerij ALBA had toen vooral uitgeverijen als klant, maar wist al snel haar klantenkring uit te breiden.
Dat was een van de redenen om te verhuizen, want Drukkerij ALBA groeide uit z'n jasje, maar moest ook op zoek naar een wat representatiever locatie.
Die werd in 1996 gevonden aan de Paulus Potterstraat 6 te Groningen. Hier heeft de drukkerij tot 2007 gezeten. Anno 2008 is Drukkerij ALBA overgegaan in ALBA Drukwerkverzorging.


 
Hier begon het allemaal


 
Ons pand aan de Paulus Potterstraat.
Service

ALBA Drukwerkverzorging is een grafisch bedrijf die onder andere gespecialiseerd is in de allernieuwste digitale technieken. Een klein voorbeeld is een persoonlijke almanak. De binnenkant zal bij ieder boek hetzelfde zijn, maar de omslag kan worden gepersonaliseerd per persoon, waarmee een uniek aandenken kan worden gemaakt.

Door de kleinschaligheid van ALBA Drukwerkverzorging zijn de lijnen kort en kunnen wij zeer flexibel zijn naar onze klanten toe. Dit betekent dat wij in staat zijn snel en op tijd te leveren.

Dankzij de ervaring en vakkundigheid van de mederwerkers kunnen wij in vele behoeften van onze klanten voorzien en kwalitatief hoogwaardige producten leveren. In goed overleg met diezelfde klanten is eigenlijk niets onmogelijk en ontwerpen en leveren wij drukwerk voor vele toepassingen, zoals familiedrukwerk, handelsdrukwerk en reclamedrukwerk.


De Mensen achter ALBA Drukwerkverzorging

Wim Klop
Directeur, eigenaar en meester-drukker van vooral het A-3 drukwerk.
Verder zorgt hij voor een messcherpe inkoop van alle materialen, zoals bijvoorbeeld papier en inkt en als directeur is hij natuurlijk eindverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen van ALBA Drukwerkverzorging.