Welkom bij ALBA Drukwerkverzorging

Nieuwe naam, nieuwe locatie, maar dezelfde service en kwaliteit!!.

Per 9 mei 2008 zijn wij verder gegaan onder Alba Drukwerkverzorging en zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Oeverkruid 6c in Groningen.

ALBA Drukwerkverzorging laat de razendsnelle ontwikkelingen in de digitale wereld niet ongemoeid en gaat met deze ontwikkelingen mee.

Nieuw is onder meer onze specialiteit in het leveren van digitaal drukwerk en de digitale toepassingen in het conventionele drukproces. Meer hierover vindt u binnenkort op onze website.

Wij staan u graag te woord via ons oude vertrouwde telefoonnummer (050 3 111 999) of per mail. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.Produkten

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Klik hier om een overzicht van onze produkten te bekijkenPrijzen

Onder prijzen, kunt u een online een prijsopgave krijgen van verschillende vormen van drukwerk waar vaste prijzen voor staan. Mocht uw drukwerk hiervan afwijken kunt u het offerte formulier invullen, u krijgt dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave toegestuurd.Almanakken

Alba Drukwerkverzorging biedt nu ook almanakken aan tegen de scherpste prijzen, neem gauw een kijkje op het almanakken gedeelte van deze site:
www.alba.nl/almanakken